SHUSHU SUSHI & WOK TO GO

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 964 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij ShuShu Sushi & Wok To Go. Meer weten? Ontdek meer

30 sep 2022 om 7:35 De beste WOK die ik heb gegeten
17 sep 2022 om 20:16 Super snel en lekker
17 sep 2022 om 18:49 De vegetarische poke bowl ziet er smakelijk uit. De gebakken bananen hebben een lekkere krokante korst
14 sep 2022 om 20:51 Super sushi
13 sep 2022 om 20:05 Snel klaar, goed warm en waar voor je geld. Aanrader!
11 sep 2022 om 20:47 super snel bezorgd en die poke bowl met kip is helemaal top. lekker en gezond…
5 sep 2022 om 14:28 Wij hadden een wokschotel kip en een met beef. In beide schotels weinig vlees en extreem veel uien goedkope opvulling.
29 aug 2022 om 9:33 Netjes alles
28 aug 2022 om 21:04 De wokgerechten waren heerlijk,kip zwarte pepersaus de kip thaisesatesaus en de beef teriyaki smaakte super goed bedankt
27 aug 2022 om 15:19 Goede service, ik had per ongeluk verkeerde huisnr gegeven, en de bezorger belde om na te vragen waar ze moest zijn. Gelukkig maar want het eten was heeeerlijk en vers!! Ik bestel zoiezo weer opnieuw, en mijn partner ook!
23 aug 2022 om 21:30 Erg smaakvol , vers en snelle levering. Top
23 aug 2022 om 19:47 Heerlijk gegeten . Lekker warm . Top aanrader